Skip to the content

”Vi arbejder med mennesker”

Viden, udvikling og samarbejde er grundlaget for SB Butiksservices® arbejde med merchandising, POS og sikre salgsklare forretninger.

Næsten 25 medarbejdere.
Kunder.
Kunders kunder.
Samarbejdspartnere.
Jo, der er masser af mennesker i dagligdagen hos SB Butiksservice®, og derfor er det også naturligt, at netop mennesker og samarbejdet mellem dem er et af fokuspunkterne for CEO Maj Britt Borchert.
- Vi arbejder med mennesker, for vi har ingen varer på lager, fastslår hun.
SB Butiksservice® arbejder med intelligent merchandising for en række leverandører til særligt DIY-sektoren. Virksomheden er desuden specialist i POS, Point of Sale, samt indretning af butikker.

Forretningsstrategisk fokus 
Maj Britt Borchert har derfor suppleret sin uddannelse som certificeret udviklingskonsulent og mastercoach med dels Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og dels Stressspecialist. Desuden har hun taget en bestyrelsesuddannelse og en rekrutteringsuddannelse - alt sammen, fordi udviklingen i merchandising, salg og retail kræver større og større forretningsstrategisk fokus, og fordi midlet til at nå de forretningsmæssige mål for både SB Butiksservice® selv og kunderne er mennesker.
Maj Britt Borchert uddyber:
- Som leder har jeg en opgave i at hjælpe medarbejderne til hele tiden af få sig selv med. For vi kan så meget mere, når vi samarbejder.
- For mig er det for eksempel vigtigt, at jeg ikke behøver være enig med andre. Jeg skal forstå og respektere deres model af verden.
- Vi skal lytte aktivt til andre, så vi kan være løsningsorienterede.
- I ACT arbejder vi for eksempel med kontrolcirklen, som handler om mere bevidst at forholde sig til de ting, man måske ikke trives med i sin dagligdag.
Kontrolcirklen sætter ord på, at der er ting i hverdagen, som man kan påvirke, andre som man har indflydelse på – og atter andre, der er helt uden for ens rækkevidde.
Her kan du lytte til podcasts om kontrolcirklen og andre redskaber


Kontakt CEO Maj Britt Borchert og hør, hvordan SB Butiksservice® kan hjælpe dig med merchandising, POS og butiksindretning.