Skip to the content

Vi er SB Butiksservice®

Et kvalitetssikrende og omkostningsbesparende led

SB Butiksservice® blev stiftet i år 2000 og ejes i dag af Maj Britt Borchert. Virksomheden står for professionel og kvalitetsorienteret butiksservicering. 

Vores kunder er hovedsageligt leverandører til byggemarkeder og nonfood branchen. Vi fungerer som et kvalitetssikrende og omkostningsbesparende led mellem leverandør og forhandler. 

Vores opgave er, at skabe optimal synlighed og øget omsætning ved brug af vores mange års erfaring og kernekompetencer. 

Et samarbejde med SB Butiksservice® betyder, at leverandøren kan fokusere på sin kerneforretning, da vi håndterer den samlede opgave i butikkerne og efterfølgende giver nødvendig feedback.

Vi befinder os i en branche under konstant udvikling, hvilket stiller store krav til os som leverandør. Vi tilpasser vores serviceydelser efter individuelle behov og er hurtige til at omstille os. 

Ved hjælp af udenlandske samarbejdspartnere kan vi tilbyde vores kunder en samlet opgaveløsning på tværs af lande.

Vi lader jer fokusere på jeres kerneforretning

Vi gør en forskel for vores kunder

Hos SB Butiksservice® arbejder vi kontinuerligt med at forbedre og optimere vores viden, færdigheder og kompetencer. Vi udvikler vores virksomhed til fordel for vores kunder så vi kan garantere, at opgaverne udføres kvalificeret.

Vi har en stab af faste medarbejdere, hvor flere har baggrund i detailhandlen. Vi prioriterer, at det er samme konsulent som besøger de enkelte huse hver gang. Vi tildeler derudover også vores kunder en fast kontaktperson i administrationen. 

Et tæt samarbejde mellem konsulenter, kunder og butikskæder sikrer sammenhængende service, vidensdeling og god dialog i husene, hvorfor vi kan tilbyde den bedste service på markedet. 

Vi er fleksible og tilbyder individuelle løsninger. Vi tilbyder bl.a. kontinuerlig servicering af jeres faste varer og/eller projekt- opgaver så som ombygninger og sæson- og kampagneopgaver.

Vi skaber større salg, og gør en forskel for vores kunder.