Skip to the content

Vi er SB Butiksservice®

Et kvalitetssikrende og omkostningsbesparende led imellem leverandør og forhandler.

SB Butiksservice® er stiftet i år 2000 af Norbert Borchert, og har siden da været synonymt med professionel og kvalitetsorienteret butiksservice. 

Vores kunder er hovedsageligt leverandører til byggemarkeder og gør-det-selv butikker, hvor vi sikrer en optimal omsætning og synlighed i butikken.

Vi fungerer som et kvalitetssikrende og omkostningsbesparende led imellem leverandør og forhandler. Hvad enten vi skal sørge for nyetablering af et salgsdisplay, eller optimering af et allerede eksisterende, kan vi altid tilbyde en professionel service.

Et samarbejde med SB Butiksservice® betyder, at leverandøren kan koncentrere sig om netop sin kerneforretning, da vi håndterer den samlede opgave i butikkerne - og giver den nødvendige feedback.

Vi er i konstant udvikling, og tilføjer løbende nye muligheder, f.eks. salg af vore leverandørers produkter til nye markeder. Gennem et nært samarbejde med DIY servicefirmaer i andre lande er vi i stand til at tilbyde vores kunder en samlet løsning i de lande hvor det ønskes, eller at skabe kontakt mellem kunden og vores samarbejdspartnere.

Et samarbejde med os betyder, at I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Vi vil gøre en forskel for vores kunder!

Hos SB Butiksservice® arbejder vi kontinuerligt med at forbedre og optimere vores egen viden, færdigheder og kompetencer. Det udvikler vores virksomhed – og det er en stor fordel for vores kunder. På den måde får du altid dine opgaver løst på en kvalificeret og fleksibel måde.

Vi har en stab af faste medarbejdere, som alle har en  baggrund i detail handlen og solid erfaring inden for merchandising. 

Det er normalt samme medarbejder, som kommer i de enkelte butikker hver gang. Det sikrer en optimal og sammenhængende service og en god dialog med butikkerne.

Vi tilbyder alt fra kontrolbesøg til full service-løsninger med hyppige besøg. Vi aftaler på forhånd individuelle besøgs frekvenser med jer. Vi tilbyder naturligvis også vores hjælp ved sæson- og kampagneopgaver samt ad hoc-opgaver som for eksempel ombygninger og butiksindretninger.