Skip to the content

Vores services. Din fordel.

Den bedste eksekvering og den bedste værktøjskasse skal sikre, at vores kunder vinder kampen i butikken.


SB Butiksservice® leverer komplette merchandising løsninger, fra idé og analyse, opstilling og ombygning, til det helt perfekte POS materiale.

Vores team har lang erfaring med design af POS materiale for flere af verdens største mærkevarer som Varta, SUKI, Paulmann og mange flere. Dette gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger, indenfor alt i salg, merchandising og indretning.

Vi repræsenterer dig og sørger for, at netop dine produkter er tilgængelige og tager sig godt ud i butikken. Med et aftalt interval besøger vi butikken og klarer opgaver som udpakning, opfyldning og trimning. Vi tager før- og efterbilleder der dokumenterer, hvordan dine produkter præsenteres i forhold til de aftaler, der er indgået. 

Når vi er i butikken, kan vi selvfølgelig også kontrollere varelageret, bestille varer, kontrollere reklamemateriale og displays eller simpelthen justere eller ombygge din stand. På den måde behøver du ikke bekymre dig, om produkterne faktisk er på hylden og tager sig godt ud!