Skip to the content

Vores service, din fordel

Samarbejde, planlægning og eksekvering skal sikre, at vores kunders varer altid fremstår salgsklare


SB Butiksservice® leverer komplette merchandising løsninger, fra idé og analyse, opstilling og ombygning, til det helt perfekte POS materiale. Vi har erfaring med opsætning af skilte i alle størrelser, der hjælper med at tiltrække kundens opmærksomhed. Vi arbejder også med brochurer, hvor hjælper vores kunder med både bestilling og opstilling af flotte brochurer, der informerer kunden om dit produkt.

Vi repræsenterer dig og sørger for, at netop dine produkter er tilgængelige og tager sig godt ud i butikken. Med et aftalt interval besøger vi butikken og klarer opgaver som udpakning, opfyldning og trimning. Vi hjælper også med at dokumentere de udførte arbejde, hvis i ønsker det, tager vi gerne før og efter billeder af jeres hylder og produkter, så vi kan vise jer varespejlet efter vores merchandising er udført.

Når vi er i butikken, kan vi selvfølgelig også kontrollere varelageret, bestille varer, kontrollere reklamations-materiale og displays, eller justere og ombygge dit varespejl. Vi kan tilbyde den totale løsning, hvor vi tager ansvaret for varerne og deres fremstilling, så i ikke skal bekymre jer om hvordan varerne ser ud i butikken.