Skip to the content

Indretning, der sælger varer

Vores fokus er på dine varer, deres placering i butikken og deres fremstilling overfor kunden.


Indretningen af byggemarkedet har afgørende betydning for deres evne til at sælge varer, derfor er der et stort fokus på at give kunden et godt førstehåndsindtryk af både butik og varer. I denne indretnings-proces er der fokus på den overordnede butiks fremstilling, hvilket gør at mange enkelte varer bliver overset, eller underprioriteret.

Det er netop her vi kan skabe stor værdi for dine varer - vores eneste fokus er på dine varer, deres placering i butikken og deres fremstilling overfor kunden.

Vi kan også hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger angående indretning af hylden og varespejlet. Vi har meget erfaring med indretning i byggemarkedet, og denne viden stiller vi gerne til rådighed, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop jeres produkt.

Vi kan naturligvis også være kreative, hvis indretningen skal ske uden space-plan. Eller hvis der pludselig er en betonsøjle midt i varehuset i det fag, vi skal arbejde i. Vi finder en løsning, så dine varer bliver præsenteret bedst muligt. Vores medarbejdere kommer på jævnlige servicebesøg i mange DIY-varehuse og kan løse indretnings-opgaver i forbindelse med besøgene. Du kan også bruge os til konsulentopgaver – kontakt os og hør om mulighederne for at få adgang til vores viden og erfaring.