Skip to the content

Indretning, der sælger varer

Vores fokus er på dine varer og deres præsentation


Indretningen af butikker og varehuse har afgørende betydning, for deres evne til både at tiltrække kunder og sælge varer. Denne indretning har fokus på den overordnede butiks fremstilling, hvilket gør at der ikke er fokus på de enkelte varer.

Det er netop her, vi kan skabe værdi for dine varer. Vores eneste fokus er på dine varer, og vi forstår vigtigheden i, at et varespejl opbygges præcist og nøjagtigt efter planogram. Vi kan også hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger angående indretning af hylden og varespejlet. Vi har meget erfaring med indretning i byggemarkeder, har i brug for en second opinion eller feedback på et planogram i er ved at udvikle, stiller vi gerne vores viden og erfaring til rådighed, så vi sammen kan udvikle det rigtige produkt.

Vi kan naturligvis også være kreative, hvis indretningen skal ske uden space-plan. Eller hvis der pludselig er en betonsøjle midt i varehuset i det fag, vi skal arbejde i. Vi finder en løsning, så dine varer bliver præsenteret bedst muligt. Vores medarbejdere kommer på jævnlige servicebesøg i mange DIY-varehuse og kan løse indretnings-opgaver i forbindelse med besøgene. Vi hjælper gerne med konsulentopgaver – kontakt os og hør om mulighederne for at få adgang til vores viden og erfaring.