Skip to the content

Specialister i salg

Vi er specialister i alt fra detail til DIY, og vores kunder er markedsførende leverandører til branchen


Vi har kunder i Danmark og Tyskland, samt et netværk der tillader os at hjælpe med opgaver i hele norden. Vi tilbyder at løse en bred vifte af opgaver, som har det til fælles, at de aflaster din organisation.

Vores mål er at gøre dine produkter salgsklare, dette opnår vi ved at gøre jeres varer på hylderne så indbydende som muligt, hvilket tiltrækker kundens opmærksomhed. Et stærkt samarbejde med os vil hjælpe jer med skabe udvikling og vækst.

Samarbejdet handler for os om, at vi skal udvikle os sammen. Det betyder, at vi kan hjælpe med sparring og erfaring. Både vores administration og servicekonsulenter har erfaring med alt fra DIY-butikker til detailhandlen, og denne viden stiller vi gerne til rådighed.

Skal der skabes ekstra opmærksomhed på jeres varer, kan vi hjælpe med at etablere ekstraplaceringer. Disse kan for eksempel være placeringer ved endegavle, eller en torveplads i butikkens centrum, hvor jeres varer bliver præsenteret.

Vi forstår godt, at mange varer er sæsonvarer, det er svært at sælge blomsterfrø om vinteren og belysning om sommeren. Dette har vi fuld forståelse for. Derfor kan vi tilbyde en fleksibel løsning, hvor vi kun servicerer dine produkter i de perioder, hvor det er nødvendigt – for eksempel i forhold til sæsonudsving.