Skip to the content

Specialister i salg

Vi er specialiseret i DIY-markedet, og vores kunder er markedsførende leverandører til branchen.


Vi har kunder primært i Danmark og Tyskland, vi er dog ikke begrænset til disse lande, vores netværk tillader os at hjælpe med løsninger i hele norden. Vi tilbyder at løse en bred vifte af opgaver, som har det til fælles, at de aflaster din organisation samt øger dit salg og din service.

Vores mål er ikke blot at gøre dine produkter salgsklare, vi forsøger at skabe et potentiale for udvikling og vækst. Samarbejdet handler for os om, at vi skal udvikle os sammen. Det betyder at vi kan hjælpe med sparring og erfaring. Både vores administration og servicekonsulenter har stor erfaring med DIY-markedet, denne viden stiller vi gerne til rådighed.

Vi forstår godt, at mange varer på DIY-markedet er sæsonafhængige, det er svært at sælge blomster frø om vinteren og vinterbelysning om sommeren. Dette har vi fuld forståelse for, derfor har vi en fleksibel størrelse der gør, at vores service har variable omkostninger, så du altid let kan tilpasse niveauet efter dit individuelle behov – for eksempel i forhold til sæsonudsving.